Postavi oglas

Beograd na vodi

autor: uknjizeno.rs | datum i vreme:2021-11-22 00:00:00
Beograd na vodi\

Već 5 godina projekat Beograd na vodi izaziva lavine komentara, kako onih dobrih tako i onih loših. Moderan kompleks koji se sastoji od 11 zgrada, od kojih je 7 za život sa luksuznim stanovima koji imaju pogled na reku i grad, za nekoliko godina postaće najin mesto za život.

Pitanja poput: da li kvadrat zaista toliko vredi, da li je toliki kompleks uopšte potreban Beogradu, zašto nema više zelenila, zašto se takav kompleks gradi u starom delu grada umesto na Novom Beogradu, samo su neka pitanja koja se čuju svakodnevno.

Beograd na vodi kao i svaki drug moderan kompleks koji se gradi u Beogradu je prilagođen tržištu. Da li stan u Beogradu na vodi mogu da priušte sebi samo oni sa dubljim džeom? Naravno da ne. Stanovi u izgradnji u određenim zgradama su koštali mnogo manje nego u nekim drugim kompleksima u drugim delovima grada. Takođe ovo je jedan od najvećih stambeno-poslovnih projekata u Srbiji u poslednjih 20 godina što mu marketinški dize cenu. Stanovi u Beogradu na vodi su građeni tzv LUX gradnjom, naravno da nisu jedini u Beogradu tog kvaliteta. Beograd na vodi je od sebe napravio brend. Nekada davno u Beogradu su građeni kompleksi sličnih razmera. Recimo blokovi na Novom Beogradu, naselje na Ceraku - Cerak Vinogradi, 25.maj na Dorćolu, Kompleks zgrada na Banjici, sve su ovo kompleski koji su namenjeni upravo istom onom čemu je namenjen i Beograd na vodi. A zašto je on bolji od ovih kompleksa? To je prvi kompeleks tog tipa i te veličine na reci. Najmoderniji I najveći kompleks koji je najbliži centru grada od ostalih kompleksa. Poseduje I šoping centar I posovni centar. Do pre par godina, da li se sećate tog dela grada koliko je bio zapušten i neugledan. Izgradnjom Beograda na vodi će stanovnici, ne samo tog kompleksa već I okoline, moći da koriste šetalište, parkove, staze za trčanje, vožnju bicikla, rolera…

Ovaj kompleks će značiti ne samo njegovim stanovnicima već i stanovnicima okolnih ulica i zgrada. Da li mu je mesto sa te strane Beograda? Ukoliko pitate stare Beograđane nije, ali je svakako bolje to nego da bude neugledno i zapušteno, a vrlo je blizu centra grada.

Za još korisnih saveta posetite našu stranicu!